Sunday, August 14, 2011

suka komen blog org...tapi..


Salam...

Kekenyangan selepas berbuka...

Msak simple2 je...mkn sorang2...lauk hati badak skali pon x mampu ditelan...

Entry kali ni xde kene mengena dengan menu alias resepi...( serius nih..)

..........

Terus terang la aku cakap...aku ni memang kali kaki bW ( blogwalking..) suka berjalan2 baca hasil tulisan korang...singgah ke sat blog ke satu blog...

Dalam 1 hari minimun dalam 15 - 20 blog sempat diterjah ( fuhh....) bergantung la klu ank aku x buat hal lg byk blog yang bisa diterjah...

Klu x mengshout kan diri utk bgtau tuan punye blog ttg kehadiran aku...aku suka jugak tinggalkan jejak ( mengomen...)

TAPI!!!!...

Harus la ingat...kadang2 bende macam ni boleh menyebabkan keghairahan nak

mengomen tu terbantut!!...

Maksud AKAK...

Bende alah ni...

Kadang2 kita mmg x perasan benda ni...nama dia word verification ye...sblum ni aku pon x tau bende yang remeh macam ni mmg di anggap penting...( 000...patut la org x brape nk komen blog aku...)

Apa yg perlu anda buat???

Gi Ke DASHBOARD klik SETTING

Kendian ada kat situ bahagian comment..klik kat citu...



Pas tu akan kluar benda ni..

Scroll sampai jumpa perkataan Show word verification for comments?

Korang klik NO


Last skali...jangan lupa...sAvE...

Buat yang dh tau...pejam mata je lah ye...saje nk berkongsi...

tQ sudi baca..

5 comments:

Nurmaisarah Ismail said...

Betul-betul! Kadang_kadang mood saya pun terbantut nak komen bila ada word verifacation tuh.

Ezad Skytech said...

nak taip WV tu kdg2 macam malas je..hee~

cikMayat said...

owh terasa!
okeih dh tukar setting.
sudi-sudikan lah meng-komen :)

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

setuju dgn awk !

jadi lah blog mesra pengunjung


peace!

sophietarmizi said...

dh selamat dh blog aku....thnx again...:)