Saturday, October 01, 2011

hmmm?? agak2 ape korang nk kata??..


la...macam ni je baju yg kata beratus2 riban tu??....


memey norman

Setakat Berlian and pearls berjuta tu non of the pengantin can take the jewellery pun.Entah2 mlm ni jugak kena telanjang lepas tu Rafelessia ambil la balik simpan.Wedding gown rm500,000 by Vera Wang tu i gelak sungguh mcm Wedding gown biasa yg kecut masuk dlm washing machine depan memey tu yg i wasnt impressed at all likewise her veil mcm beli di globe silkstore! Ala di taja esok pulang la balik.So my honest opinion i really dont know what the fuss about this 12miilion sponsorship is all about.


Ni bukan aku kata....chef yg terkenal kat malaysia yang kata....korang nk baca lagi??

Gi je kat SINI...

pisst: hmmm...aku pon rasa mcm ada yg x kena je fesyen ni...huuuu


6 comments:

syafiqakarim said...

haha buruk siot.haha pastu..chef wan buat statement pedas kot pasal depa nih.
hahah..kesian.

nora rashid said...

haha...pandai syafiqa..

aibat said...

pedasnya chef tu sound...:)

Mialia said...

xde la smpai benci memey, tpi poyo gila dia masa mjlis tu.. sengih2 nak promot smua barang tu.. haha

bju tu buruk la, nampak murah.. hehe.. geli dgr memey n norman ckp i love you dekat nasi lemak kopi o tdi.. haha

cheqna said...

x tau nak komen apa..
apepun moga norman dan memey bahagia hingga hujung nyawa..

Wanie said...

lorrr baju die terangkat macam ni..hmm..macam ni cantik ke?tutup la bawah tu klu x nak tutup rambut pn..huhu

dah macam omputih dah..