Wednesday, December 07, 2011

huihh..


salam...

fuhh....

lama betul aku x hapdet blog...igt masa cuti skolah boleh la nk hapdet hari2...tapi...hampeh...bukannye apa..firas n fatnin demam...mula2 abang iyas dulu...lps tu adik pulak demam...nk hapdet blog??..ada org kena marah ngn laki..hehe...ank demam mak plak sebok benda lain...

meh la nk story mory cite yang dah nak basi ni..hehe

sblom balik cuti kt kg hr tu...g jln2 The Mines..masa ni kat SPLASH ( lupa dah mana penuh tpt ni..huu)... syok jugak...tgok budak2 mandi kolam

fatnin n papa...sengeh sokmo..
.
abang iyas xcited,,,x bawak swimming trunk...ye la...mana nk tau nk berkubang kat situ nak oii...mama x planning pon...

pakai jeans time mandi...nasib bawak baju spare..
.
fatnin pulak klu x pegang..mau nye dia mengesot masuk dalm kolam...mmg hantu air!!


yang best skali...nk mandi kat situ free je...x payah susah2 nk mandi kat waterpark ( kedekut punye mak..hehe)...kat situ pon dah boleh mandi sampai biru...

balik malam tu...start la episod baru...FIRAS DEMAM...!!...tu la syok sangat berendams ...huk2...jadi misi pulak la aku...

tq sudi baca:) !!








4 comments:

QA's ~ mamapapa said...

beshnyaa...mandi pool ngan anak2...mahal x tmpat tu?eheheh!!sy follow awk,ye...sudi2 followla sy jgk,ye:)

sophietarmizi said...

musim la noya....ardini pun asyik on off je demam nye...batuk selsema x yah cite la...berair memanjang...huhuhu...anyway...syok nye cuti skolah....:) aku ni tgh keje...hahahhaha

nora rashid said...

x pyh bayar la QA's...FREE!! hehe

phie : tu la kn...ni aku plk rsa x sedap bdn..time anak2 demam mama jga...time mama dmm agak2 papa jga x??..hehe

Nurhafizah Mohd Noor said...

hantu air ?
mcm adik sy . haha