Tuesday, January 17, 2012

ape hal la ko ni??



salam..

terkejut!!...tu reaksi pertama aku bila tgok ada follower macam ni...

senang...meh aku cite..hari ni bru sempat bukak blog...mula2 of course la kan tgok pada follower kita...mana tau terlepas pandang...x follow memolo lg...hehe

memang aku terkejut beroks!!!

ade sekor mamat ni letak gambar "anu" dia utk profile picture ( ye ke anu dia??..) arggghhh!! ape hal la mamat ni...ko ni pengedar blog lucah kah???!! gambar benda yang x sepatutnye kita letak x payah la nk letak.....

BODOHSSS!!...

nasihat aku : x payah la nk menunjuk barang yg sedia ada dalam kain tu...yg pasti engkau sudah di block!!..

aku nk post gambar tu pon rasa macam KEJI je..hehe

pisst : korang jangan ingat aku jenis suka memfolo benda2 macam tu ye...Nauzubillah!!

tQ sudi baca:)

4 comments:

✿Ummi Myra✿ said...

hihi pelik nye manusia gitu kan,,, block je dia hehe

mama maman said...

siko la tuh..:(

speak on mind said...

rama hok gilo doh lani....emmmmm dasyat...jangan patah semangat untuk berblogging...block je "follower" yang senget tu! :-)

nora rashid said...

tq frenz...tu la...mmg sengal gile...x sanggup jumpa mnusia mcm tu dah...huk2...